Promotie


promo gelaatsverzorging

Onze fantastische adventskalender is er weer.

BABOR adventskalender. Verzekert u zich van een fantastisch stralende en jeugdige huid onder de kerstboom en een wow-effect gedurende de kerstdagen.

 

Hectische kerstvoorbereidingen en het koude weer bezorgen u en uw huid stress? Gun uzelf een korte time-out en maximale werkstofpower want de intensieve kuur van 24 dagen verwent u niet alleen maar geeft u tegelijkertijd een direct, onvergelijkelijk huidgevoel en laat uw huid stralen. Want magie gebeurt niet alleen met Kerstmis.

Wat doet het?

Uw persoonlijke kuurplan:
De start van elke werkstofkuur is een intensieve hydratatie. Vervolgens ontvangt de huid verschillende werkstoffen voor een doelgerichte vitalisering, regeneratie en verstrakking van de huid. Ervaar na 24 dagen het gevoel van een jeugdige, vitale huid en straal in uw volle schoonheid.

Hoe gebruik je het?

Na de reiniging met BABOR CLEANSING-producten. Ampul schudden en de hals van de ampul met een tissue of de bijgevoegde ampullenopener bedekken. Ampul bij de hals resp. opener beetpakken en met een ruk naar achteren bij de onderste, gekleurde ring openbreken. Concentraat in de handpalm doen en daarna op gezicht, hals en decolleté verdelen. Zachtjes in de huid kloppen. Vervolgens de verzorgingscrème aanbrengen.

Wat zijn de voordelen?

• Algae Vitalizer – hydrateert en laat de huid er gevitaliseerd, rozig en fris uitzien

• Perfect Glow – hydrateert op intensieve wijze en creëert een optisch jeugdige glow

• Beauty Rescue – versterkt uw huid voor meer weerstandsvermogen en uitstraling

• Active Night – actief herstel van de huidcellen gedurende de nacht

• 3D Firming – een werkstofcomplex van organisch silicium en extracten van gele papaver verbetert de weefselstevigheid en de huidelasticiteit

• Lift Express – een direct antirimpeleffect door microroodwierextract

• GRAND CRU The Rose – ultieme huidverjonging met regenererende eigenschappen en direct effect

• GRAND CRU The White – ultieme jeugdige uitstraling dankzij een verbeterde huidstructuur

• GRAND CRU The Black – ultieme bescherming tegen vroegtijdige, door het milieu ontstane huidveroudering

Minimale inzet. Maximale werking. Met de intensieve kuur van 24 dagen geeft u uw huid waardevolle werkstoffen die opbouwen, beschermen en strakker maken.

Waar te verkrijgen?

Je kalender kan je verkrijgen bij ons instituut. Wens je het te geven als cadeau? Gelieve ons een dag voordien te verwittigen zo kunnen wij deze mooi inpakken.

Kun je niet in het instituut geraken? Koop de kalender online via deze link.

© Copyright Belissa 2017 - Algemene voorwaarden - FAQ