Lichaamsverzorging


NIEUW

Anti-cellulite behandeling

cellulite knokke

Maar liefst 95% van de vrouwen heeft last van cellulitis.  Cellulitis heeft niet echt met vet te maken, maar wel met de huid. Onder de huid bevindt zich een laag bindweefsel, dat de huid aan de spieren hecht. Bij mannen is de huid wat dikker en is dit bindweefsel overal gelijk verdeeld. Bij vrouwen loopt het bindweefsel verticaal en trekt het de huid naar beneden op bepaalde punten, waardoor je ophopingen van vet, en dus cellulitis krijgt.

Wil je in enkele weken een zichtbaar resultaat? Dan raden we jou 2 behandelingen aan in 1 week, dit 3 weken na elkaar! Thuis gebruik je de anticellulitisproducten en eet je gezond. Probeer ook veel te drinken (water!) en veel te bewegen! Wedden dat je tevreden bent?

Cellulite behandeling + peeling 60 min. € 75
Cellulite behandeling in kuur
10 beurten met GRATIS Cellulite ampullen
€ 750

 

Massage

Massage in Knokke in een mooie cabine met verwarmde bedden. Mogelijkheid om met 2 te komen. Bij ons kunt u zicht volledig laten ontspannen. We bieden u verschillende soorten massage aan zodat u zich volledig kan relaxen. De spieren ontspannen en u komt volledig tot rust. Gezellig samen met uw partner, vriend(in), moeder, dochter… genieten van een massage, geen probleem wij beschikken over een duo cabine.

 

massage knokke

Prijslijst massages

Lichaamsmassage 60 min. € 67
Zwangerschapsmassage(Mom- to- be massage) De zwangerschapsmassage is afgestemd op de aankomende moeders en om je totaal te laten ontspannen in deze bijzondere periode. 60 min. € 77

peeling knokke

Lichaamspeeling

 

Met onze lichaamspeeling kunt u verschillende soorten scrubs gebruiken. Heeft u liever een zachte scrub of heeft u liever de scrub met zeezout we bieden voor iedereen de perfecte body-peeling aan. We verwijderen op een effectieve wijze de dode huidcellen van de opperhuid. De behandelingen worden altijd afgesloten met een goed voedende olie die de huid optimaal hydrateerd.

 Peeling op basis van zout, volledig lichaam 30 min. € 47
 Peeling op basis van zout, volledig lichaam met massage

60 min

90min.

€ 77

€ 112

lichaamsmassage knokke

Bel ons: 050/60.96.33

© Copyright Belissa 2017 - Algemene voorwaarden - FAQ